Telia Öppen Fiber driftstörningar

På Telias hemsida kan du felsöka och felanmäla bredband.

Anslut till fiber hos Telia Öppen Fiber

För att du ska kunna ansluta dig till fiber hos Telia Öppen Fiber måste du först ta reda på om deras fibernät kan levereras till dig. Det kan du göra på flera sätt, exempelvis genom att gå in på deras hemsida och använda deras sökfunktion. Om det visar sig att din fastighet kan kopplas till deras nät, är det bara att skicka in en intresseanmälan.

Pris för att dra in fiber via Telia Öppen Fiber

Hur mycket det kostar att ansluta sig till Telias stadsnät beror på flera olika faktorer. Priset påverkas till exempel av var i landet du bor och hur nära du bor deras befintliga nät. Därför behöver du kontakta Telia för att få en offert.

Pris för att teckna bredband hos Telia Öppen Fiber

Priset för att teckna bredband hos Telia Öppen Fiber beror på var du bor samt vilken bredbandshastighet och operatör du väljer. Använd därför söktjänsten här nedan för att se vad de olika bredbanden kostar just för dig.

Bredbandsleverantörer hos Telia Öppen Fiber

Hos Telia Öppen Fiber får du ett öppet fibernät med flera olika bredbandsleverantörer. Du kan bland annat välja mellan:

Hastigheter som Telia Öppen Fiber erbjuder

Vilka bredbandshastigheter just du kan välja mellan beror på var du bor och vilken operatör du väljer. Här är några exempel på vanliga hastigheter:

Kontaktuppgifter till Telia Öppen Fiber

Om du har frågor om Telia Öppen Fiber eller vill veta mer om deras tjänster är du välkommen att kontakta dem. På deras hemsida kan du chatta med dem.

Telefon: 020-40 24 00