Boxer bredband

Boxer är en av landets största bredbandsleverantörer som erbjuder bredband via fiber till många stadsnät över hela Sverige. De har dock ett relativt litet utbud av bredbandshastigheter, vilket kan göra det svårt att hitta något som passar just dina behov och önskemål. En fördel med Boxers bredband är att du i regel kan välja om du vill teckna ditt abonnemang med eller utan bindningstid.

Du kan köpa säkerhetspaketet F-Secure SAFE som ett tillägg till ditt bredband. Säkerhetspaketet inkluderar bland annat antivirusprogram, bankskydd och surfskydd.

Boxers priser är varken bland de lägsta eller högsta på marknaden, utan ligger någonstans mittemellan. Dessutom tillkommer en startavgift. En fördel är dock att de ofta har bra erbjudanden för nya bredbandskunder.

Fördelar

  • Möjlighet att teckna utan bindning
  • Valfritt aktiveringsdatum
  • Levererar bredband till många svenska stadsnät

Nackdelar

  • Startavgift tillkommer
  • Litet utbud av bredbandshastigheter

För aktuella erbjudanden

Boxers priser på bredband

Enligt Post- och telestyrelsens årliga rapport om prisutvecklingen bland svenska bredbandsleverantörer hamnar Boxer på listan bland de fem dyraste.

Rapporten visar dock att Boxers bredbandspriser kan variera rätt kraftigt beroende på vilket stadsnät du tillhör och vilka bredbandshastigheter som kan levereras till din adress.

Boxer fast bredband

HastighetAnslutningBindningPris/månad
100/100 Mbit/sFiber0 månfr. 423 kr* 529 kr
250/250 Mbit/sFiber0 månfr. 439 kr* 549 kr
*Gäller i 12 månader, därefter ordinarie pris.Läs mer och beställ på Boxer.se

Boxers kundtjänst

Du kan kontakta Boxer via telefon eller ett kontaktformulär på deras hemsida. Enligt hemsidan är det säkrast att ringa för att få svar så snabbt som möjligt. Du kan även hitta svar på vanliga frågor på Boxers supportsida.

Telefon
Vardagar
08.00-19.00
Lördagar
09.00-15.00
Söndagar
Stängt
Ring

Vanliga frågor om Boxers bredband

Var har Boxer information om driftstörningar?

Boxers sida med driftinformation kan du söka på din adress för att se om det är driftstörningar just i ditt område. Du hittar även driftinformation genom att logga in på Mina Sidor.

Ingår det en router i Boxers bredband?

Nej, en router ingår inte i Boxers bredband. Du kan dock välja att lägga till det i din bredbandsbeställning.

Hur aktiverar jag bredbandet från Boxer?

Om du i dagsläget har bredband i ett öppet fibernät måste du först säga upp det nuvarande avtalet för att Boxers bredband ska kunna aktiveras. När du beställer bredband från Boxer kan du skriva när du vill att bredbandet ska börja gälla. Väljer du dagens datum aktiveras bredbandet så fort som möjligt; vanligtvis tar det bara ett par dagar.

Hur lång uppsägningstid har Boxers bredband?

Boxer har 30 dagars uppsägningstid på sina bredband, om du tecknade abonnemang efter den 1 maj 2014 det vill säga. Tecknade du abonnemanget innan dess gäller tre månaders uppsägningstid.

Hur lång bindningstid har Boxers bredband?

Hur lång bindningstiden är beror på om du väljer en av Boxers kampanjer eller inte. För kampanjerna är bindningstiden oftast 12 eller 24 månader, och då får du bredbandet till ett billigare pris.

Hur säger jag upp bredbandet från Boxer?

Vill du säga upp ditt bredband ringer du till Boxers kundtjänst för att få hjälp direkt. Se dock till att få en skriftlig bekräftelse på uppsägningen också. Det underlättar om det skulle bli någon tvist.