Boxer bredband

Boxer är en av landets största bredbandsleverantörer som erbjuder bredband via fiber till många stadsnät över hela Sverige. Dock har de ett relativt litet utbud av bredbandshastigheter, vilket kan göra det svårt att hitta något som passar just dina behov och önskemål. En fördel med Boxers bredband är att du i regel kan välja om du vill teckna ditt abonnemang med eller utan bindningstid.

Du kan köpa säkerhetspaketet F-Secure SAFE som ett tillägg till ditt bredband. Säkerhetspaketet inkluderar bland annat antivirusprogram, bankskydd och surfskydd.

Prismässigt är Boxer bland de dyrare operatörerna på marknaden. Värdesätter du ett lågt pris kan det därför vara värt att se om det finns någon annan leverantör att beställa bredband ifrån.

Fördelar

  • Inga bindningstider
  • Bra erbjudanden
  • Levererar bredband till många svenska stadsnät

Nackdelar

  • Litet utbud av bredbandshastigheter
  • Ojämn kvalitet på kundtjänsten

Boxers priser på bredband

Enligt Post- och telestyrelsens årliga rapport om prisutvecklingen bland svenska bredbandsleverantörer hamnar Boxer på listan bland de fem dyraste.

Rapporten visar dock att Boxers bredbandspriser kan variera rätt kraftigt beroende på vilket stadsnät du tillhör och vilka bredbandshastigheter som kan levereras till din adress. Ett plus är att bredbandsabonnemangen inte har några startavgifter.

Boxer fast bredband

HastighetAnslutningBindningPris/månad
100/100 Mbit/sFiber0 månfr. 220 kr* 439 kr
250/250 Mbit/sFiber0 månfr. 489 kr
*Gäller i 6 månader, därefter ordinarie pris.Läs mer och beställ på Boxer.se

Boxers kundtjänst

Du kan kontakta Boxer via telefon eller ett kontaktformulär på deras hemsida. Enligt hemsidan är det säkrast att ringa för att få svar så snabbt som möjligt. Du kan även hitta svar på vanliga frågor på Boxers supportsida.

Telefon
Vardagar
08.00-19.00
Lördagar
09.00-15.00
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Boxers bredband

Var har Boxer information om driftstörningar?

Boxers sida med driftinformation kan du söka på din adress för att se om det är driftstörningar just i ditt område. Du hittar även driftinformation genom att logga in på Mina Sidor.

Ingår det en router i Boxers bredband?

Nej, en router ingår inte i Boxers bredband. Du kan dock välja att lägga till det i din bredbandsbeställning.

Hur aktiverar jag bredbandet från Boxer?

Om du i dagsläget har bredband i ett öppet fibernät måste du först säga upp det nuvarande avtalet för att Boxers bredband ska kunna aktiveras. När du beställer bredband från Boxer kan du skriva när du vill att bredbandet ska börja gälla. Väljer du dagens datum aktiveras bredbandet så fort som möjligt; vanligtvis tar det bara ett par dagar.

Hur lång uppsägningstid har Boxers bredband?

Boxer har en månads uppsägningstid på sina bredband.

Hur lång bindningstid har Boxers bredband?

Hur lång bindningstiden är beror på om du väljer en av Boxers kampanjer eller inte. För kampanjerna är bindningstiden oftast 12 eller 24 månader, och då får du bredbandet till ett billigare pris.

Hur säger jag upp bredbandet från Boxer?

Vill du säga upp ditt bredband ringer du till Boxers kundtjänst för att få hjälp direkt. Se dock till att få en skriftlig bekräftelse på uppsägningen också. Det underlättar om det skulle bli någon tvist.