Omdöme om Bredband2:s bredband

Bredband2 erbjuder bredband via fiber till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar över hela Sverige. Det som framför allt utmärker Bredband2 är deras låga priser. På hemsidan marknadsför de fyra olika bredbandshastigheter: 100, 250, 500 och 1000 Mbit/s. Men det kan finnas andra alternativ också, beroende på var du bor.

En fördel med bredband från Bredband2 är att abonnemangen i regel tecknas utan bindningstid, så du har stora möjligheter att byta hastighet på ditt bredband om du inte är nöjd.

För en extra månadskostnad kan du köpa till ett säkerhetspaket med bland annat antivirusprogram, surf- och bankskydd samt föräldrakontroll.

Fördelar

  • Bra erbjudanden och låga priser
  • Inga bindningstider
  • Enkelt att byta hastighet

Nackdelar

  • Säkerhetspaket ingår inte

Bredband2:s priser på bredband

Prismässigt hamnar Bredband2 bland de billigare alternativen, även om det till viss del kan variera beroende på var du bor och vilket stadsnät du tillhör. I Bredband2:s bredbandsabonnemang ingår dock inget annat än själva bredbandet, vilket innebär att till exempel trådlös router och säkerhetspaket måste köpas till.

Exakt vilka priser Bredband2 erbjuder beror på var du bor. För att se vilka priser som gäller för dig kan du söka på din adress här nedanför.

Bredband2 fiber

Bredband2 mobilt bredband

Visa erbjudande för

Bredband2:s hastigheter på bredband

Bredband2 erbjuder ett ganska stort utbud av bredbandshastigheter. Vilka hastigheter som är tillgängliga varierar dock beroende på var du bor och vilket stadsnät du är ansluten till.

De flesta bredbandsabonnemangen tecknas helt utan bindningstid, vilket innebär att du har möjlighet att byta till en högre eller lägre hastighet. Kom ihåg att kolla så att bredbandshastigheten är tillgänglig där du bor och att din utrustning har kapaciteten som krävs.

Bredband2:s kundtjänst

Det finns flera sätt att komma i kontakt med Bredband2:s kundtjänst. Du kan chatta, ringa eller mejla, och öppettiderna är relativt generösa. På Bredband2:s supportsida med vanliga frågor och svar kan du få viss vägledning, och du kan även själv söka om du har någon specifik fråga. Supportsidan är dock något begränsad.

Chatt
Vardagar
09.00-18.00
Lördagar
10.00-14.00
Söndagar
10.00-14.00
Telefon
Vardagar
09.00-18.00
Lördagar
10.00-14.00
Söndagar
10.00-14.00

Vanliga frågor om Bredband2:s bredband

Hur lång uppsägningstid har Bredband2:s bredband?

Bredband2 har en månads uppsägningstid på sina bredband.

Hur lång bindningstid har Bredband2:s bredband?

Som standard har Bredband2 ingen bindningstid på sina bredband. Det kan förekomma bindningstider på 12 eller 24 månader vid kampanjer, men i så fall ska det framkomma tydligt.

Hur säger jag upp mitt bredband från Bredband2?

Vill du säga upp ditt bredband ska du ringa Bredband2:s kundtjänst. Se dock till att även få en skriftlig bekräftelse på uppsägningen.

Var finns information om driftstörningar?

Bredband2:s sida med driftinformation kan du få uppdateringar om pågående, planerade och åtgärdade driftstörningar.

Ingår det en router i bredbandstjänsten?

Nej, en router är inte inkluderad i kostnaden för ditt bredband. Däremot kan du lägga till det i din beställning.

Kan man betala bredbandet via autogiro?

Ja, hos Bredband2 kan du betala via autogiro.

Hur aktiverar jag Bredband2:s bredband?

Om du angav ett mobilnummer när du beställde ditt bredband kommer du att få ett sms med en bekräftelse på att tjänsten har aktiverats i ditt uttag. Leveranstiden för en bredbandstjänst ligger normalt på 1–5 arbetsdagar, men det kan variera beroende på vilket stadsnät du är ansluten till.