Omdöme om Halebops bredband

Halebop erbjuder bredband via fiber helt utan bindningstider och startavgifter. Utbudet av bredbandshastigheter varierar något beroende på var du bor, men enligt de uppgifter som finns på hemsidan ska Halebop erbjuda hastigheter som passar de flesta. De har även korttidsabonnemang på 100 Mbit/s som gäller i 3, 7 eller 14 dagar.

Kundtjänsten har generösa öppettider. Dock är det inte möjligt att ringa till Halebop, så om det är viktigt för dig att ha telefonkontakt med operatören kanske du får se dig om efter en annan leverantör. Halebop har dock i många år fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt kvalitetsindex, så att döma av det håller kundtjänsten trots allt hög kvalitet.

Fördelar

  • Relativt låga priser
  • Ingen bindningstid eller startavgift
  • Bra utbud av hastigheter

Nackdelar

  • Ingen support via telefon
  • Fast bredband endast i ett fåtal stadsnät

Halebops priser på bredband

Halebop har överlag låga priser, även om det finns andra operatörer som är ännu billigare. Dock erbjuder Halebop ett fullt godkänt utbud när det gäller näthastigheter till det fasta bredbandet. Priserna kan variera något beroende på var du bor, vilket stadsnät du är ansluten till och så klart vilken bredbandshastighet du väljer till ditt abonnemang.

Halebops hastigheter på bredband

När du tecknar bredbandsabonnemang hos Halebop kan du välja näthastigheter mellan 10 och 1 000 Mbit/s. Utbudet av näthastigheter kan dock variera beroende på var du bor och vilket stadsnät du är ansluten till.

Vilken hastighet som passar dig beror till exempel på dina surfvanor och hur många ni är i hushållet som ska surfa samtidigt. Populära näthastigheter bland kunderna är 100/100 eller 250/100 Mbit/s, då båda passar bra för till exempel streaming och spel online.

Halebops kundtjänst för bredband

Halebop erbjuder kundtjänst via chatt och mejl dygnet runt, vardag som helg. På Halebops supportsida hittar du vanliga frågor och svar. Där kan du även söka dig fram om du har någon specifik fråga. Det som tyvärr saknas är support via telefon, vilket många andra större operatörer vanligtvis erbjuder.

Trots vissa begränsningar håller Halebops kundtjänst god kvalitet och är uppskattad bland kunderna.

Chatt
Vardagar
Dygnet runt
Lördagar
Dygnet runt
Söndagar
Dygnet runt
E-post
Vardagar
Dygnet runt
Lördagar
Dygnet runt
Söndagar
Dygnet runt

Vanliga frågor om Halebops bredband

Kan man spara oanvänd surf hos Halebop?

I Halebops fasta bredband via fiber ingår obegränsad surf. Det som skiljer abonnemangen åt är näthastigheterna. 

Ingår det en trådlös router i Halebops fasta bredband?

Nej, en trådlös router ingår inte i Halebops bredbandsabonnemang. Det måste du själv köpa till.

Hur vet jag om Halebop levererar fast bredband via fiber till min adress?

Du kan söka på din adress högre upp på den här sidan för att se om du kan få fiberbredband från Halebop där du bor. Då presenteras även tillgängliga hastigheter och aktuella priser. Du får även se om du kan få bredband från andra leverantörer.

Hur lång uppsägningstid har Halebops bredband?

Uppsägningstiden för Halebops bredband är en månad.

Hur lång bindningstid har Halebops bredband?

Halebops bredband har ingen bindningstid.

Hur säger jag upp Halebops bredband?

Vill du säga upp ditt bredband från Halebop kontaktar du deras kundtjänst. Det snabbaste sättet att komma i kontakt med dem är via chatt. Men se också till att få en bekräftelse på uppsägningen via mejl.

Hur aktiverar jag Halebops bredband?

Halebop kan inte aktivera sitt bredband förrän din tidigare bredbandsoperatör har kopplat ur sitt bredband. Du brukar kunna välja ett aktiveringsdatum när du beställer fast bredband. Om du vill att bredbandet ska aktiveras så fort som möjligt kan du välja dagens datum, men det brukar ta några dagar innan bredbandet kan aktiveras.