Bahnhof bredband

Bahnhof erbjuder bredband i stadsnät över hela Sverige. De har ett stort utbud av olika bredbandshastigheter där de allra flesta kan hitta ett alternativ som matchar hushållets storlek och internetbehov. Du kan välja på hastigheter från 10 till 10 000 Mbit/s. Bredbandsabonnemangen kan tecknas både med och utan bindningstider.

Bahnhof har ett stort fokus på säkerhet och integritet, och du kan till exempel köpa till VPN och antivirusskydd till ditt bredband för en extra månadskostnad.

Bahnhof har i flera år haft Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt kvalitetsindex. Enlig testverktyget Bredbandskollen har de dessutom landets snabbaste bredband.

Fördelar

  • Stort utbud av bredbandshastigheter
  • Finns i hela Sverige
  • Omfattande kundtjänst

Nackdelar

  • Router kostar extra

För aktuella erbjudanden

Bahnhofs priser på bredband

I Post-och telestyrelsens rapport om bredbandspriserna 2019 framgår det att Bahnhof är en av de billigaste bredbandsleverantörerna.

PTS undersökte mediankostnaden för ett bredbandsabonnemang med 100 Mbit/s i nedladdningshastighet, men även bredbandsleverantörernas enskilda erbjudanden. Mätningarna visade att Bahnhof hade den lägsta mediankostnaden och det näst billigaste enskilda erbjudandet. Med det sagt så är det viktigt att komma ihåg att priserna kan variera rätt kraftigt beroende på var du bor och vilket stadsnät du är ansluten till.

När du tecknar ett bredband hos Bahnhof tillkommer det vanligtvis en startavgift.

Bahnhof mobilt bredband

SurfBindningPris/mån
40 GB0 mån99 kr* 299 kr
Fri24 mån399 kr* 499 kr
Fri12 mån399 kr* 599 kr
*Gäller i 3 månader, därefter ordinarie pris.Läs mer och beställ på Bahnhof.se

Bahnhof fast bredband

HastighetAnslutningBindningPris/månad
10/10 Mbit/sFiber0 månfr. 299 kr
100/100 Mbit/sFiber0 månfr. 339 kr
250/250 Mbit/sFiber0 månfr. 399 kr
1000/1000 Mbit/sFiber0 månfr. 549 kr
500/500 Mbit/sFiber0 månfr. 549 kr
Läs mer och beställ på Bahnhof.se

Bahnhofs kundtjänst

Du kan antingen ringa eller chatta med Bahnhofs kundtjänst. Vill du använda chatten måste du dock vara befintlig kund eftersom du måste logga in på Mina Sidor för att komma åt chatten.

Enligt Bahnhof själva satsar de stort på sin kundtjänst, vilket har resulterat i toppbetyg i flera olika kundundersökningar – till exempel utförda av Svenskt kvalitetsindex och Nordic Bench. I SKI:s senaste mätning av kundnöjdheten på bredbandsmarknaden landade Bahnhof på en andraplats.

Chatt
Vardagar
08.00-19.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Chatta
Telefon
Vardagar
08.00-19.00
Lördagar
10.00-14.00
Söndagar
10.00-14.00
Ring

Vanliga frågor om Bahnhofs bredband

Hur ser man om det är driftstörning i Bahnhofs nät?

Genom att skriva in kund- eller personnummer på Bahnhofs supportsida för driftstörningar kan du kontrollera om det är någon driftstörning just i ditt område.

Kan jag betala med autogiro hos Bahnhof?

Ja, när du har blivit kund hos Bahnhof kan du ansöka om att betala med autogiro. Tänk på att det kan ta upp till sex veckor innan autogirot har aktiverats.

Hur aktiverar jag Bahnhofs bredband?

För att aktivera ditt bredband är det inget du behöver göra utan det sköter Bahnhof. När man beställer bredband brukar man kunna välja aktiveringsdatum. Bredbandet aktiveras då det datumet, förutsatt att eventuell tidigare bredbandsleverantör har kopplat ur sitt bredband.

Hur lång uppsägningstid har Bahnhofs bredband?

Hos Bahnhof är det en månads uppsägningstid som gäller.

Hur lång bindningstid har Bahnhofs bredband?

I vanliga fall har Bahnhofs bredband ingen bindningstid. Om det är så att Bahnhof erbjuder dig ett abonnemang med bindningstid, till exempel för en särskild kampanj, ska det framgå tydligt när ni ingår avtalet.

Hur säger man upp Bahnhofs bredband?

Bahnhof vill helst att man ringer deras kundtjänst för att säga upp bredbandet. Men se till att även få en skriftlig bekräftelse på uppsägningen.

Får man en router av Bahnhof?

Du kan välja att köpa till en router när du beställer bredband från Bahnhof. Antingen betalar du en engångskostnad eller så betalar du av routern i 12 månader. Men då binder du även bredbandsabonnemanget under de 12 månaderna.