Pressbild på tres produktchef och bredbandsexpert sara milovanovic framför ett draperi.Tre Sveriges produktchef och bredbandsexpert Sara Milovanovic menar att priset är en hyllning till alla medarbetare. Foto: Pressbild/Tre Sverige

Utmärkelser

Nordic Bench och Telekomnyheterna har gjort sin årliga kundnöjdhetsundersökning av landets internetleverantörer och utsett Tre till Årets Bredbandsraket. Tre kommer även på en andraplats i kategorin Årets Bredbandsoperatör.

Undersökningen visar att Tres kunder upplever ett schysst bemötande, att de får bra hjälp med sina problem och att operatören har ett bra utbud av tilläggstjänster. Tre har också gjort stora investeringar i nätverken och gjort förbättringar av både täckning och kapacitet under de senaste åren, i syfte att uppfylla både kundernas och samhällets allt större behov av snabb och sömlös internetuppkoppling både hemma och på arbetsplatsen.

Och enligt undersökningen har Tre förbättrat sitt resultat mest av alla svenska internetleverantörer sedan förra året. Detta utmynnade som sagt i en vinst i kategorin Årets Bredbandsraket och även i en delad andraplats (tillsammans med Ownit) i kategorin Årets Bredbandsoperatör, där Bahnhof för övrigt segrade för femte året i rad.

“Priset är en hyllning till alla medarbetare”

Sara Milovanovic, produktchef och bredbandsexpert på Tre Sverige, säger att de är otroligt stolta över utmärkelsen. Hon tillägger att priset är en hyllning till alla medarbetare som tack för det hårda arbete de har lagt ner för att kunna erbjuda kunderna bästa möjliga bredbandsupplevelse.

Fortsätter utveckla bredbandstjänsten

Enligt Milovanovic är de dedikerade till att fortsätta utveckla sin bredbandstjänst. Ambitionen är att förbättra möjligheterna till uppkoppling ytterligare, oavsett var i landet kunderna befinner sig.