Företagare sitter vid datorn på kontorTele2 börjar med bredband för företagare i Com Hems bredbandsnät. Foto: Monkey Business Images/Shutterstock.com

Lanseringar

Tele2 lanserar en ny bredbandslösning för småföretagare i Com Hems bredbandsnät. Det nya bredbandet har en maxhastighet på 1 200 Mbit/s och är betydligt snabbare och stabilare än företagets tidigare ADSL-lösningar. Till en början kommer bredbandet att vara tillgängligt för omkring 200 000 företagare. Senare i höst kommer dock ännu fler företag att kunna teckna det nya bredbandet.

I slutet av förra året slutfördes sammanslagningen mellan Tele2 och Com Hem. I dagarna lanserade Tele2 en satsning på småföretag. Den nya satsningen består av en bredbandstjänst i Com Hems nät.

Det rör sig om cirka 200 000 små och medelstora företag med anslutning via FiberKoax eller FiberLAN som kan ansluta sig till tjänsten. Framöver kommer ännu fler företagare kunna skaffa bredbandslösningen.

Bredbandet är både snabbare och stabilare än tidigare

Tele2:s satsning går ut på att få företagen att samla fasta och mobila tjänster hos Tele2, samt använda bredbandet i Com Hems nät. Det nya bredbandet ska vara både stabilare och snabbare än företagets tidigare ADSL-lösningar för bredband. Maxhastigheten uppgår till 1 200 Mbit/s.

Tele2:s försäljningschef mot småföretag, Jessica Levin, säger att företagen efterfrågar snabb och stabil uppkoppling för att kunna växa och fungera. Därför tycker hon att det känns extra bra att Tele2 kan erbjuda en sådan helhetslösning för företagskunderna.

Tele2 är övertygade om att hastigheterna man kan erbjuda på bredbanden i kombination med mobila tjänster till ett lågt pris kommer tas väl emot av alla företagskunder.

Företagskunderna får teckna bredbandsabonnemanget för 199 kronor

I samband med lanseringen av tjänsten erbjuder Tele2 företagen chansen att teckna ett bredbandsabonnemang för 199 kronor i månaden i sex månader, oavsett hastighet. Det förutsätter dock att företaget binder sig i 24 månader.

Skulle företagets behov förändras under bindningstiden går det bra att byta hastighet.