Kvinna sitter i campingstol med laptop utanför husbil.Comviqs mobila bredband med fri surf ska enligt operatören passa lika bra hemma som på resande fot i sommarsverige. Foto: Andrey Armyagov/Shutterstock.com

Lanseringar

Comviq kan nu inte bara erbjuda fast bredband via fiber utan även mobilt bredband med obegränsad surf. Du kan dessutom välja om du vill köpa bredbandet med kontantkort eller abonnemang. Tecknar du det senare med bindningstid får du med en 4G-router på köpet. Nu kan du surfa lugnt i sommar!

Precis lagom till vårens intåg lägger Comviq mobilt bredband med fri surf till sitt redan breda utbud. Bredbandet fungerar både med kontantkort och abonnemang, och i dagsläget är Comviq den enda operatören (vad vi vet) som erbjuder kontantkort med obegränsad surf.

Priset ligger på 399 kronor, vilket jämfört med många andra mobila bredband med fri surf är relativt lågt. Kontantkortet köper du hos återförsäljare eller på hemsidan. Abonnemanget beställer du på hemsidan eller genom att kontakta supporten.

Möjlighet att dela på surfen under sommarsemestern

Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2, tror att deras nytillskott i utbudet kommer vara särskilt uppskattat nu när det snart är dags för semestertider.

– På sommaren under semestrarna är det ofta flera som ska dela på samma mobila bredband och då tar surfen snabbt slut. Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, säger han i ett pressmeddelande.

Du kan ta med Comviqs mobila bredband till sommarstugan. Det fungerar också utmärkt som bredband till husbilen eller husvagnen. Så länge som Comviq har täckning där du befinner dig och routern kan kopplas till ett eluttag ska du ha tillgång till internet. Bredbandet fungerar dock bara i Sverige.

Routern ingår när du binder abonnemanget

För att du ska få routern med på köpet måste du binda abonnemanget på 24 månader. Om du redan har en 4G-router, dongel eller USB-modem kan du använda det, men Comviq rekommenderar annars att man skaffar Huawei SoyeaLink B535-333 (det vill säga modellen som ingår vid 24 månaders bindning). Då kan de nämligen enklare hjälpa dig att felsöka eventuella problem.