Byggnad med samsungs logga och blå himmel med moln i bakgrunden.Nu är Samsungs nya maxade laptop Galaxy Book Pro 5G tillgänglig även på våra nordliga breddgrader. Foto: Valeriya Zankovych/Shutterstock.com

Lanseringar

Tidigare i år utökade Samsung sitt PC-sortiment med fyra olika Galaxy Book-modeller, till exempel Galaxy Book Pro 360. Nu blir även värstingvarianten Galaxy Book Pro 5G tillgänglig i Norden, och enligt tillverkaren kan vi vänta oss en trevlig kombination av topprestanda och maximal mobilitet.

Sömlös uppkoppling och största möjliga mobilitet står högt i kurs i dagens samhälle, vilket Samsung har tagit fasta på och lanserar nu laptopen Galaxy Book Pro 5G som faktiskt kan erbjuda båda dessa delar.

– I dag är kommunikation och bekvämlighet oerhört viktigt. Därför känns det bra att Samsung kan erbjuda våra nordiska användare en nyhet som tillåter snabb uppkoppling, utan att kompromissa med rörligheten säger Rikard Skogberg, produktchef på Samsung Electronics Nordic, i ett pressmeddelande.

Brett utbud av Galaxy Book-modeller med stöd för mobil uppkoppling

Samsungs nya Galaxy Book-serie inkluderar faktiskt flera modeller som har stöd för mobil uppkoppling, men enligt Rikard Skogberg är det helt klart Galaxy Book Pro 5G som toppar listan när det gäller uppkoppling och hastigheter. Och det är ju inte så konstigt eftersom det är uppkoppling till femte generationens nätverk vi pratar om.

Du är alltid uppkopplad mot nätet och slipper leta efter ett tillgängligt wifi-nätverk. Smidigt va?

Du behöver ett abonnemang hos en operatör med god täckning där du bor

För att du ska kunna koppla upp din Galaxy Book Pro 5G behöver du ett abonnemang hos en operatör som har bra täckning där du planerar att använda laptopen. Kolla med din operatör vilka 5G-tjänster de kan erbjuda dig, och ta även en titt på operatörens täckningskarta för att se hur täckningen i 5G-nätet är i ditt område.

Du får tag på Galaxy Book Pro 5G hos utvalda återförsäljare i Norden till det rekommenderade priset 17 990 kronor.