Tele2:s logotyp och texten obegränsade tillsammans mot bakgrund av hav, solnedgång och segelbåtNu när Tele2 och Com Hem är ett enda varumärke kommer de att uppgradera sina tjänster och erbjuda nya förmåner till kunderna. Foto: Pressbild/Tele2

Lanseringar

Har du haft bredband från Com Hem tidigare? I så fall har du nu i stället blivit Tele2-kund. Varumärkena har slagits ihop, vilket ska leda till fler och bättre förmåner för den som har både mobil och bredband hos telekombolaget.

Det betyder att Com Hems tjänster inom bredband och underhållningsutbud nu ingår i Tele2:s kunderbjudande. Därmed har bolagen – som faktiskt slog följe redan i november 2018 – nu även blivit ett samlat varumärke.

Enklare och bättre för kunderna

Sammanslagningen av varumärket är strategisk och något som Tele2 planerat under flera år. Det är början på en lång resa som operatören nu har framför sig. Koncern-vd:n Kjell Johnsen är säker på att kunderna kommer bli både fler och nöjdare med det nya upplägget.

– Framöver kommer vi kunna erbjuda nya kombinationer av uppkoppling och underhållning, samtidigt som kundresan förenklas alltmer i takt med att vi blir effektivare, säger han i ett pressmeddelande.

Ny teknik och exklusiva erbjudanden

Tele2 planerar att uppgradera alla hus med Com Hem som leverantör med ny teknik och fiber. I samband med hopslagningen lanserar Tele2 dessutom en rad olika förmåner och erbjudanden till både nya och gamla kunder. 

Några lanseringserbjudanden som Tele2 räknar upp:

  • Ny kund? För 199 kronor i månaden kan du antingen välja TV Guld, bredband eller obegränsad mobildata.
  • Mobilkunder hos Tele2 slipper betala startavgift om de även skaffar betal-tv eller bredband.
  • Den som samlar både bredbands- och mobiltjänster hos Tele2 kan få dubbelt upp av mobildata, bredbandshastighet eller lägga till ett extra datakort.
  • Bredbandskunder som också har mobilabonnemang har surfgaranti om bredbandet skulle släckas. Då får du 50 GB data till mobilabonnemanget som en tillfällig lösning.
  • Mobilkunder kan välja tjänsten Trygg surf till barnens mobilabonnemang för att filtrera innehållet som barnet ser på nätet.

Dessutom är Tele2 den första operatören i Sverige som är helt klimatneutral. Det menar operatören själva med hänvisning till en undersökning från april 2020.