Hallon bredband

Hallon erbjuder mobilt bredband för både privatpersoner och företag till marknadens lägsta priser. Du kan köpa Hallons mobila bredband med abonnemang såväl som med kontantkort, och det finns flera olika surfnivåer att välja mellan.

Hallons mobila bredband har varken bindings- eller uppsägningstider, vilket innebär att du när som helst kan ändra eller avsluta ditt abonnemang. Ytterligare en fördel med Hallon är att du kan spara oanvänd surf till nästkommande månad.

Den största svagheten med Hallons mobila bredband är täckningen. Operatören använder nämligen Tres mobilnät som kan ha vissa brister i Sveriges norra delar och ute på landsbygden. Men bor du i mellersta eller södra Sverige och är ute efter ett flexibelt och prisvärt mobilt bredband kan Hallon vara ett bra alternativ.

Fördelar

  • Flexibelt
  • Prisvärt
  • Möjlighet att spara oanvänd surf

Nackdelar

  • Begränsad täckning i norra Sverige
  • Ingen support via telefon

För aktuella erbjudanden

Hallons priser på bredband

Hallon hör till marknadens billigaste operatörer och kan överlag erbjuda låga priser i förhållande till surfmängderna. Det gäller både abonnemangen och kontantkorten för mobilt bredband.

Hallon mobilt bredband

Se abonnemang anpassade för:
SurfBindningPris/mån
5 GB0 mån29 kr* 89 kr
20 GB0 mån39 kr* 149 kr
100 GB0 mån69 kr* 249 kr
200 GB0 mån79 kr* 299 kr
*Gäller i 3 månader, därefter ordinarie pris.Läs mer och beställ på Hallon.se
SurfBindningPris/mån
2 GB0 mån49 kr
20 GB0 mån149 kr
100 GB0 mån249 kr
200 GB0 mån299 kr
Läs mer och beställ på Hallon.se

Hallons kundtjänst för bredband

Du kan kontakta Hallons kundtjänst via chatt eller ett kontaktformulär på deras hemsida. Tyvärr erbjuder de ingen support via telefon. Om du har enklare frågor eller ärenden kan du spana in Hallons frågeforum, och se om du hittar svar eller vägledning där.

Chatt
Vardagar
09.00-16.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Chatta

Vanliga frågor om Hallons bredband

Ingår det en router i Hallons bredband?

Nej, en router ingår inte i Hallons bredband. Det måste du själv köpa till.

Erbjuder Hallon mobilt bredband med kontantkort?

Ja, Hallon erbjuder mobilt bredband med kontantkort.

Vilka näthastigheter erbjuder Hallon?

Normalhastigheten i 4G-nätet är 10–80 Mbit/s. 

Hur lång uppsägningstid har Hallons bredband?

Hallon har en månads uppsägningstid för sitt mobila bredband. Det innebär att abonnemanget fortsätter att gälla fram till nästkommande månadskifte från det datum du säger upp bredbandet.

Hur lång bindningstid har Hallons bredband?

Hallon har ingen bindningstid på sitt mobila bredband.

Hur säger jag upp Hallons bredband?

Du kan säga upp Hallon via Mina Sidor eller genom att kontakta kundservice. Vill du kontakta kundservice kan du antingen använda chatten eller skicka ett meddelande genom Hallons kontaktformulär. Använder du chatten bör du be om att få en skriftlig bekräftelse på uppsägningen till din mejl.

Hur aktiverar jag Hallons bredband?

Hallon har inte några instruktioner på hur du aktiverar bredbandet på sin hemsida. Troligtvis är det bara att sätta i simkorten i routern eller enheten du vill använda och börja surfa. Stöter du på problem är det bäst att kontakta kundtjänsten.