Fibio bredband

Fibio erbjuder mobilt bredband med fyra olika surfnivåer. Abonnemangen tecknas utan bindningstid, så du kan när som helst ändra din abonnemangsform om du upptäcker att du behöver mer eller mindre surf.

Ytterligare en fördel med Fibio är att de går under Telenors mobilnät som har god täckning i hela landet, och även i stora delar av Europa. Skulle du upptäcka att täckningen är sämre än utlovat? Ingen fara. Fibio har täckningsgaranti, vilket innebär att de hjälper dig åtgärda problemet, ersätter tjänsten som inte fungerar eller ger dig pengarna tillbaka.

Fibio beskriver själva sitt mobila bredband som ett av de billigaste och mest prisvärda på marknaden, och du får absolut en hel del för pengarna Men om man tittar på priserna som en enskild faktor, vilket många gör i jakten på den bästa mobila bredbandet, kan de nog framstå som överraskande höga. I vissa fall till och med högre än de största operatörernas priser.

Fördelar

  • Bra utbud av olika surfnivåer
  • Bra täckning i Telenors mobilnät
  • Ingen bindningstid

Nackdelar

  • Relativt höga priser
  • Inga specialerbjudanden

För aktuella erbjudanden

Fibios priser på bredband

Fibios priser på mobilt bredband är som sagt relativt höga, även om du får en hel del för pengarna. Om du har möjlighet att lägga några extra kronor i månaden på ditt mobila bredband får du ett bra utbud, tillgänglig support och stabilt nät på köpet när du blir kund hos Fibio. Är du däremot ute efter att hålla månadskostnaden så låg som möjligt och sätter kundtjänst och utbud längre ner på prioriteringslistan, ska du nog se dig om efter en annan operatör.

En fördel med Fibio är den så kallade prisgarantin. Hittar du ett likvärdigt mobilt bredbandsabonnemang till ett lägre pris hos en annan operatör? Ja, då matchar Fibio det.

Fibio mobilt bredband

SurfBindningPris/mån
40 GB0 mån249 kr
100 GB0 mån349 kr
200 GB0 mån449 kr
500 GB0 mån499 kr
Läs mer och beställ på Fibio.se

Fibios kundtjänst för bredband

Just kundtjänsten verkar vara ett av Fibios starkaste kort. Du kan kontakta supporten via telefon och mejl. Om ditt telefonsamtal eller mejl inte besvaras inom 10 minuter respektive 24 timmar bjuder Fibio på 3 GB surf som kompensation.

Om du har ett lättare ärende kan du besöka Fibios supportsida och ta en titt bland vanliga frågor. Frågeforumet har mest fokus på mobilabonnemangen, men det finns även kategorier som innehåller generella frågor om beställning och fakturering.

Telefon
Vardagar
10.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Ring
E-post
Vardagar
10.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Maila

Vanliga frågor om Fibios bredband

Vilken typ av bredband erbjuder Fibio?

Fibio erbjuder mobilt bredband där du kan välja mellan flera olika surfnivåer. Utbudet är så pass varierat att de allra flesta borde hitta ett passande alternativ.

Ingår det en router i Fibios bredband?

Det finns inga uppgifter på Fibios hemsida som tyder på att en router ingår i de mobila bredbandsabonnemangen. Däremot ska Fibios mobila bredband fungera med de allra flesta routrar ute på marknaden, så det borde inte vara några större problem att hitta ett bra alternativ.

Vilka hastigheter kommer Fibios bredband upp i?

Fibio använder Telenors mobilnät, som har normalhastigheter på 10–40 Mbit/s. Inom de närmsta åren kommer du med största sannolikhet även att kunna koppla upp det mobila bredbandet mot 5G-nätet, där hastigheterna ligger mellan 10 och 20 Gbit/s.

Hur lång uppsägningstid har Fibios bredband?

Enligt Fibios allmänna villkor är det en månads uppsägningstid som gäller för deras tjänster.

Hur lång bindningstid har Fibio?

Fibios mobila bredband har inga bindningstider.

Hur säger jag upp Fibios bredband?

För att säga upp ditt bredband från Fibio kontaktar du kundtjänsten, antingen via telefon eller e-post. Om du ringer bör du dock se till att få en skriftlig bekräftelse på uppsägningen också. Då har du papper på uppsägningen ifall det skulle bli någon tvist.